Hovězí po mongolsku
Potřebné ingredience
500 g hovězí kýty, 3 lžíce kukuřičného škrobu, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce třtinového cukru, 4 stroužky česneku, 200 ml vody, 2 střední mrkve, zelená část lahůdkové cibulky na ozdobu
Postup přípravy
- maso nakrájet nejdříve na plátky a poté na dlouhé nudičky
- česnek prolisovat
- mrkev pokrájet na tenké nudličky
- cibulku pokrájet na tenká kolečka
K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.
Nakonec přidat maso a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin (3,5l hrnec).
Na talíři posypat cibulkou.
(Příloha: rýžové nudle.)
Suroviny.
K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.
Nakonec přidat maso a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé